Tiktokmarkkinointi

Kaupallistamme tuotteesi

Lisää euroja dollareita asiakkaita varauksia tuloksia

Kasvatamme asiakaskuntaa ja liikevaihtoasi riskittömästi TikTokin avulla.

Valikoituja kumppaneita

Näkyvyyttä & kasvua lyhytvideoilla

TikTok-markkinointi on digitaalisen markkinoinnin strategia, joka hyödyntää TikTokin lyhyitä videoita yrityksen brändin tunnettavuuden lisäämiseksi, uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi ja liikevaihdon kasvattamiseksi. 

TikTok on noussut yhdeksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja sen käyttäjäkunta kasvaa jatkuvasti. 

@autoeurooppa.com Replying to @user7825995706700 Kyllä, urheiluauto. Ei mikään halpis mutta edullinen ratsu erittäin hyvällä varustuksella. Valitse tuontiauto 😎 #car #auto ♬ original sound - Autoeurooppa
@suomentivoli_oy Tivolikausi on alkanut 🎈 Me laitamme sen kunniaksi arvonnan pystyyn 🎡 Arvomme 2 rannekelippua sekä hattarat kesäkauden alkuun 🍭 Osallistumisohjeet: 1. Seuraa tiliä 2. Tykkää videosta 3. Tägää kommentteihin, uus tägäys = uus osallistumismahdollisuus Arvonta päättyy 22.5.2024 klo 18 #suomentivoli #foryou ♬ These Words - Badger & Natasha Bedingfield
@messukeskus Monta SÄ tiesit? 😇😎 Tykkää videosta ja laita tili seurantaan niin tehdään PART 2 🤩🤩 #messukeskus #foryou ♬ Dirty Harry (Instrumental) - Gorillaz

Tehopakkaus: asiakkaita & euroja?

Tuotamme kaksi tai useamman korkean sitoutumisen videon TikTokkiin, tuomme uusia asiakkaita ja euroja yrityksellesi Tiktokin avulla.

Haluamme murtaa markkinoinnin tabuja, ja tarjota tyytyväisyystakuun tuloksiin. Mikäli emme tehopakkauksen aikana kerää asetettua tavoitettavuutta – saat rahat takaisin.  

Miten se toimii?

1.

Suunnittele oma tehopakkaus

Voit suunnitella oman tehopakkauksen verkkosivuston kautta, jolloin saat suoran hinnan tai ottaa meihin yhteyttä

2.

Sopimus & starttipalaveri

Laitetaan kaikki mustaa valkoiselle, ja pidetään yhteinen starttipalaveri, jossa sovitaan tavoitteet. Tuotanto ottaa kopin sisällöstä ja lähtee suunnittelemaan tuotteelle / palvelulle videoille konseptia.

3.

Materiaalien tuotanto & julkaisu

Tuotamme materiaalit teidät tehopakkausta varten, ja julkaisemme ne sovittuna ajankohtana.

4.

Dataa & analytiikkaa

Tehopakkaus -kampanjan lopuksi katsomme yhdessä tulokset läpi. Sinulla on mahdollisuus saada rahat takaisin, mikäli tavoitettavuus ei ole ollut sovitulla tasolla.

Ota yhteyttä

Olemme koonneet TikTokin kustannustehokkaat ominaisuudet yhteen tehotyökaluksi tuottamaan euroja yrityksellesi. Tuomme mielellämme boostia myyntiin myös sesonkeina.

Onni Ahonen

Head of Sales & partner

Katsotaan teille ja teidän myyntisyklille sopiva kokonaisuus yhdessä läpi. Varaa sulle sopiva aika kalenteristani, vaihdetaan ajatuksia ja mahdollisuuksia Tehopakkauksen kanssa.